8 Şubat 2008 Cuma

BİTKİLERLE CİLT BAKIMI

SİVİLCE :Ardıç, Bergamut, Limon, Papatya, Portakal
AKNE: Ardıç, Bergamut, Kayısı, Kekik, Kil, Lavanta, Papatya, Portakal
MANTAR: Ardıç, Kekik, Papatya
EGZAMA: Ardıç, Bergamut, Gül, Papatya
ANTİ-SELÜLİT :Adaçayı, Buğday, Portakal, Üzüm, Yasemin, Yosun, Zeytin
KAŞINTI: Ardıç, Papatya
YARA: Buğday, Gül, Itır, Kekik, Portakal, Tarçın
YANIK :Buğday, Portakal
APSE: Kekik, Papatya
ROMATİZMA :Ardıç, Yasemin, Zambak, Zeytin
SİYAH NOKTA :Itır, Kil
HAŞERE ISIRMASI: Limon, Portakal, Tarçın
KIZARIKLIKLAR :Bal, Defne, Zeytin
UYUZ :Menekşe
NASIR: Menengiç
DOĞUM LEKELERİ :Buğday, Gül, Menengiç , Zeytin
HAMİLELİK ÇATLAKLARI :Menengiç
GÜNEŞ LEKELERİ :Buğday, Zeytin
ALERJİK CİLTLER: Aloevera, Gül, Patçuli
CİLT ÇATLAMASI :Menengiç
YORGUN CİLTLER: Bal, Gül
HASSAS CİLTLER: Bal, Defne, Zeytin
YAĞLI CİLTLER :Adaçayı, Defne, Portakal
KURU CİLTLER: Aloevera, Bal, İğde, Papatya, Zeytin
KIRIŞIKLIK :Bal, Buğday, Patçuli, Üzüm, Yasemin
CİLT SARKMASI: Bal, Buğday, Patçuli, Üzüm, Yasemin
TOPUK ÇATLAKLARI :Tarçın
ESNEKLİK :Yasemin
BESLEYİCİ: Bal, Gül, İğde, Kayısı,Menengiç, Üzüm, Yasemin
BERRAKLIK :Bergamut, Yosun
PARLAKLIK :Bal, Buğday, Defne, İğde, Portakal, Tarçın, Yosun
CANLILIK: Adaçayı, Gül, Itır, Kayısı, Kil, Limon, Patçuli, Portakal, Tarçın
SIKILAŞTIRI:CI Adaçayı, bal, Bergamut, Patçuli, Kil, Limon, Portakal
NEMLENDİRİCİ :Aloevera, Bal, Gül, Kayısı, Menengiç, Portakal ,Tarçın
YENİLEYİCİ :Buğday
PEELİNG ETKİLİ :Bal, Gül, Kil
SAÇ DÖKÜLMESİ :Ardıç, Defne, Zeytin
KEPEK :Ardıç ,Defne ,Lavanta
BOYALI SAÇLAR: Bal, Gül
ZAYIF SAÇLAR: Defne
İNCE SAÇLAR: Adıç ,Defne ,Zeytin
YAĞLI SAÇLAR :Portakal
KURU SAÇLAR :Zeytin ,Defne, Bal ,Gül
YIPRANMIŞ SAÇLAR :Buğday

Hiç yorum yok: